Tisztelt Látogató,

Üdvözlöm Önt honlapunkon!

divider

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt Szegeden, a Bal Fasor 4. szám alatti molett divatáru szaküzletünkben. Az Exclusive Molett Designban, nagyméretű, minőségi ruhák kaphatók igényes molett, teltkarcsú, duci hölgyeknek. Nálunk a méret nem akadály!
 Hiszünk abban, hogy a vásárlóink testalkattól és korosztálytól függetlenül lehetnek csinosak és attraktívak.  Kollekcióinkat a legexkluzívabb német, francia, olasz és kanadai márkák közül válogatjuk ki, melyek az évek folyamán már jól beváltak és igen közkedveltek lettek a molett vásárlóink körében. Ruháinkat kellemes szabásvonalak, lágy anyagok, könnyed viselhetőség, valamint az aktuális divatszínek jellemzik. Az alapanyagok összetétele elasztánt tartalmaz, így modelljeink, vevőink súlyingadozását is rugalmasan követik.
Hiszünk a személyre szabott kiszolgálásban, az emberi kapcsolatokban. Aki igényli, annak szín és stílus tanácsadással segítjük döntését. Nálunk tényleg Ön a legfontosabb!
A hétköznapi viselettől egészen az örömanya ruhákig egy széles palettán válogathat az igényeinek megfelelően, mi mindig minőségi és egyedi öltözékekkel állunk az Ön rendelkezésére.
Hiszünk a folyamatos megújulásban. Jól látható az “Átváltoztatjuk” rovatban a megfelelő szín és fazon választásával hogyan lehet teljesen átalakulni, előnyösen változni, karcsúsodni, akár rövid idő alatt is.
Annak érdekében, hogy a vásárlás egy élményt nyújtson, szalon jellegű exkluzív környezetet biztosítunk. Legyen Ön az idősebb vagy a fiatalabb korosztály képviselője, ha az alkata eltér az átlagtól, de a megjelenésére igényes, akkor szeretettel várjuk!

divider